ONZE MISSIE
Technispot is een platform voor het collegiaal in- en uitlenen van technisch personeel. Dit platform stelt de ondernemer in staat om niet inzetbaar personeel aan te bieden om uit te lenen. Op deze manier kunnen de personeelskosten worden gereduceerd.

Daarnaast stelt dit platform de ondernemer in staat om technisch bekwaam personeel in te lenen, om een project (eerder) af te kunnen ronden.

Technispot brengt vraag en aanbod van technisch personeel bij elkaar, zonder tussenkomst van een derde.
ACHTER DE SCHERMEN
Jaren ben ik actief als ondernemer in de online business. Mijn passie ligt bij het ontwikkelen van nieuwe online concepten, bereiken van een grote stroom bezoekers/klanten en het succesvol maken van de concepten. Het idee om van Technispot hét platform voor collegiaal in- en uitlenen van technisch personeel te maken is ontstaan door onze eigen ervaringen en dat van mede ondernemers.
Doordat projecten niet naadloos op elkaar aansluiten, projecten worden nog wel eens verschoven, komen we steeds met hetzelfde vraagstuk te zitten, namelijk het onderbrengen van het personeel dat niet inzetbaar was voor een korte periode. Kun je niet inzetbaar personeel niet elders onderbrengen, dan zal dit een negatief effect hebben op je bedrijfsresultaat. Kun je daarentegen personeel tijdelijk uitlenen aan een mede ondernemer, dan zijn de personeelskosten gedekt.

De mede ondernemer die personeel inleent, kan het project op tijd beginnen/afronden, wat weer ten goede komt aan de relatie met de opdrachtgever. Je hoeft geen extra personeel aan te nemen, en kunt met extra personeel meerdere projecten starten. Door het in- en uitlenen van technisch personeel kun je uit gaan van een zekere deskundigheid van de medewerkers. Wel zo prettig.

Start vandaag nog met het in- en uitlenen van technisch personeel.

  • Reduceer personeelskosten door niet inzetbaar personeel uit te lenen
  • Maak gebruik van technisch bekwaam personeel van mede ondernemers
  • Rond projecten sneller af

Heb je een vraag?

Schroom niet om contact met ons op te nemen.