Technispot kwaliteitseisen

Elke ondernemer die zich bij Technispot aansluit, moet voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Zo dient de ondernemer eigen personeel in dienst te hebben en beschikken over een geldige KvK-inschrijving. Om ervoor te zorgen dat alle uitgeleende werknemers de juiste service en kwaliteit bieden, hebben we een aantal huisregels opgesteld.

Onze Huisregels

Behandel elkaar met respect, zowel op het platform als erbuiten.

Het klinkt als vanzelfsprekend, maar gedraag je als professionele ondernemers tegenover elkaar. Respect komt van twee kanten.

Houd je aan de gemaakte afspraken.

De afspraken die je onderling gemaakt hebt over het in- en uitlenen van de medewerker(s), is een leidraad in de overeenkomst. Het is daarom belangrijk dat de uitgeleende medewerker:

  • op tijd komt op de afgesproken plek.
  • het werk oplevert binnen de afgesproken termijn en zoals afgesproken is.
  • duidelijke instructies over de werkzaamheden krijgt van de inlenende partij.

Het kan natuurlijk voorkomen dat door omstandigheden een gemaakte afspraak niet nagekomen kan worden. Zorg er dan voor dat dit tijdig en goed gecommuniceerd wordt met de inlenende partij. Bespreek de situatie, maak nieuwe afspraken en zorg dat het opgelost wordt.

Lever perfect werk en los eventuele klachten snel op.

Het belangrijkste van het inlenen van personeel is dat deze hoge kwaliteit werk levert. Twijfel je of de medewerker een opdracht naar behoren zal uitvoeren, leen deze dan niet in of uit.

Voorwaarden

Door ons platform te gebruiken, ben je automatisch akkoord met deze huisregels. Heb je vragen en/of opmerkingen, dan kun je ons bereiken op info@technispot.nl of 06-43001140.