Vele ondernemers zullen de volgende situatie al snel herkennen. De deadline van het project komt in zicht, maar met het huidige aantal medewerkers ga je de deadline niet redden. Of je wilt starten met een nieuw project, maar hebt niet voldoende personeel om te kunnen starten. Wat je dan nodig hebt is vakbekwaam technisch personeel.

Op Technispot vind je personeel van collega ondernemers die uitgeleend worden. Kwalitatief en vakbekwaam personeel van ondernemingen in dezelfde branche. ZZP’ers, uitzendbureau’s en detacheringsbureau’s zijn uitgesloten van deelname.

Vakbekwaam technisch personeel vinden was nog nooit zo makkelijk. Doorzoek jobs van collega ondernemers en neem contact op. Maak concrete afspraken over het inlenen van het personeel en leg dit vast in een overeenkomst.

Het inlenen van personeel heeft meerdere voordelen. We zullen een aantal voordelen benoemen:

  • Kwaliteit: wanneer je personeel inleent, weet je dat het personeel vakbekwaam is en kwaliteit kan leveren.

  • Kostenbesparend: je hoeft geen dure uitzendkrachten in te huren, waarvan je ook niet zeker bent of de geleverde kwaliteit voldoende is. Ook hoeft je geen eigen personeel aan te nemen.

  • Kansen: door personeel in te lenen, kun je een project eerder of tijdig opleveren. Ook is het mogelijk om een nieuw project te starten naast een lopend project.

Hoe werkt het inlenen van personeel via Technispot?

Bekijk de geplaatste jobs van collega ondernemers

In een paar eenvoudige stappen vind je vakbekwaam technisch personeel van collega ondernemers. Filter op branche, functiegroep en locatie.

Neem eenvoudig contact op per e-mail of telefoon

Als je geschikt personeel hebt gevonden die aan je verwachtingen voldoet, neem dan contact op met de collega ondernemer om duidelijke afspraken te maken over de condities van het inlenen.

Tip: leg deze afspraken vast in een overeenkomst.

Ingeleend technisch personeel start zoals afgesproken

Als alle afspraken vastgelegd zijn, start het ingeleende personeel op de afgesproken datum. Zo kun je het lopende project tijdig afronden of gerust een nieuw project starten.

Korte of langere tijd technisch personeel nodig?

Start de samenwerking